OBJAVITE

KupiTehniku

Offline

Kanton/Regija
Sarajevo
Lokacija
Novo Sarajevo
Adresa
Envera Sehovića 17
Telefon
033/725-126

O nama

Mi smo inspiracija trenutnim i svim budućim generacijama. Sa kućanskim aparatima renomiranih svjetskih proizvođača INDESIT, BOSCH, HOTPOINT ARISTON, TEFAL, ROWENTA, BRAUN, LG, SONY, SAMSUNG i dr., uz naslijeđenu tradiciju General servisa d.o.o., generacijski se vežemo sa kupcima, unapređujući kvalitet života i zajednice.

Za kratko vrijeme prerastamo u jednog od najrespektabilnijeg i najcijenjenijeg ponuđača TV i bijele tehnike, servisnih i reciklažnih poslova. Kao stabilna, tehnološki napredna i poslovno zdrava kompanija, vodimo se načelom da je razvoj usluge fokus, a kupac centar svih interesovanja.

Kupi Tehniku, snagom svoga brenda, daje obećanje da će potrošač, osim proizvoda i usluga, dobiti kvalitet, pouzdanost i vrijednost spram deklarativnih i drugačijih izjava na tržištu. Kroz svoje kanale maloprodaje, veleprodaje, online prodaje, servisa i reciklaže čini zaokružen poslovni sistem, jedinstven i nedostižan u BiH i regiji; kreira i postavlja standarde u branši i uvodi svjetske brendove, nastojeći da:

- bude najrespektabilniji i vodeći online portal za kućanske aparate u regiji;
- zadrži prepoznatljivost i zadobijeno povjerenje kupaca, uz dobro poznatu krilaticu FOL JE U KVALITETU.Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom korištenja OLX.ba stranice prihvatate uvjete korištenja.

Prikaži opcije